5. ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΒΡΑΒΕΙΩΝ

Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ & ΤΕΧΝΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ  θα πραγματοποιήσει εκδήλωση κατά την οποία θα γίνει η απονομή των Βραβείων των δύο λογοτεχνικών διαγωνισμών (ποίησης) στην Μνήμη του ΣΤΕΛΙΟΥ ΓΕΡΑΝΗ και (παιδικής λογοτεχνίας) στην Μνήμη του  ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ ΒΡΕΤΤΑΚΟΥ.

Κατά την εκδήλωση θα γίνει και η παρουσίαση των δύο βιβλίων που αντιστοίχως, περιέχουν  τα διακεκριμένα έργα των συμμετεχόντων.            Ημερομηνία εκδήλωσης:  Τετάρτη  18  Μαΐου  2011  και  ώρα  19:00 στο αίθριο της  «ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ  ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ»

Παλαιό  Ταχυδρομείο –  Φίλωνος  και  Καραολή  &  Δημητρίου)

——————————————————————

  25η ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

Η Εταιρία Γραμμάτων & Τεχνών Πειραιά συμμετέχει και φέτος στη καθιερωμένη ετήσια Έκθεση Βιβλίου στο Πασαλιμάνι . Η έκθεση ανοίγει για τους φίλους του καλού βιβλίου την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011 και διοργανώνεται απο τον Σύλλογο Βιβλιοχαρτοπωλών και Εκδοτών Πειραιά. Ο δραστήριος αυτός  σύλλογος παραχωρεί Τιμής Ένεκεν το περίπτερο Νο E στην Εταιρία  Γραμμάτων και Τεχνών Πειραιά δείχνοντας έτσι την ευαισθησία του αλλά και την ενεργό συμμετοχή του στην κοινή προσπάθεια όλων των πνευματικών φορέων της πόλης μας για πολιτιστική-πνευματική αναβάθμιση και φιλαναγνωσία των Πειραιωτών.

 Η Εταιρία Γραμμάτων και Τεχνών σας προσκαλεί να επισκεφθείτε την έκθεση βιβλίου και ειδικότερα το περίπτερό της όπου θα εκτεθούν, όπως κάθε χρόνο, τα βιβλία των Λογοτεχνών που είναι Μέλη της.

 ————————————————————————————————

 Εκδρομή στην ΠΕΛΛΑΝΑ Λακωνίας στο Ανάκτορο του ΜΕΝΕΛΑΟΥ και της ΩΡΑΙΑΣ ΕΛΕΝΗΣ. Ανασκαφές που έγιναν απο τον Αρχαιολόγο ΘΕΟΔΩΡΟ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ στο κέντρο της φωτογραφίας, δεξιά ο Πρόεδρος της ΕΤ.ΓΡ.&Τ. Π.  Π. Χαρλαύτης  και αριστερά η Γ.Γραμματέας Σ. Παυλάκου.

———————————————————————————–

Αίθουσα διαλέξεων ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Τιμητική εκδήλωση για τον ΛΥΚΟΥΡΓΟ ΚΑΛΛΕΡΓΗ και απονομή πλακέτας απο τον Πρόεδρο της ΕΤ.ΓΡ. & Τ. Π. 

——————————————————————————————————

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρέσει σε %d bloggers: